Met KTI-WTI kiest u voor ervaring

Als installatiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring kan u bij KTI-WTI terecht voor goede, energiezuinige installaties waarbij de zorg voor het milieu een belangrijke plaats inneemt. Wij zorgen voor volledig geïntegreerde installaties voor zowel particulieren, kmo’s, openbare diensten, als grotere bedrijven.Getuigenissen

Alle afspraken zijn perfect uitgevoerd zoals gepland. De installateurs hebben verzorgd werk afgeleverd en alles vakkundig uitgevoerd. 

R. Goossens uit Destelbergen


Bijzonder tevreden met de installatie. Personeel werkt goed door, netjes en alles opgeruimd.

G. Vandenhoute uit St.Martens Latem


De installatie is perfect verlopen. Vriendelijke installateurs en electricien.

F. Donkers uit Emblem


Zeer correcte afspraken van vertegenwoordiger en goede werkmannen voor de plaatsing zonnepanelen en aansluiting elektriciteit. Zeer goede technische informatie over de zonnepanelen. Ik zal de firma zeker aanbevelen. 

L. Moortens uit Schilde


Installatie vlot verlopen. Goede dienstverlening.

D. Tempels


Dinsdag zijn jullie techniekers bij ons langsgeweest voor de zonneboiler. Alles loopt nu perfect en hebben nu een degelijke uitleg gekregen hoe alle toestellen werken. Nu nog terug wat zon en kunnen we er volop van genieten ….

A. Wuyts


Onlangs hebben uw diensten bij ons een zonneboiler geplaatst. Allereerst wil ik u de complimenten overmaken ten aanzien van de zeer professionele installateurs.


T. Dekkers


Uw technieker Bart is deze middag langsgeweest en heeft de installatie in een mum van tijd operationeel gemaakt .
Zowel de installatie van uw mensen gisteren als de ingreep van Bart duiden op competent personeel .
Dank voor de correcte afhandeling in deze .

H  VDB uit  Kessel


Uw mensen hebben vorige week bij mij prima werk geleverd. Ik moet zeggen: alles is netjes afgewerkt en proper gedaan. Een dikke pluim.
Of de installatie werkt kan ik mogelijk na vandaag zeggen, want de voorbije dagen waren bewolkt.

Herbert


Graag willen wij u laten weten dat we zeer tevreden zijn over de levering en de plaatsing van de zonnepanelen op ons dak.

Daar we na de intekening voor de groepsaankoop lange tijd niets vernamen, hadden we zelf telefonisch contact opgenomen met een van uw medewerkers.
Diezelfde dag nog werd de definitieve afspraak voor de levering en de plaatsing gemaakt.

Daarna is alles stipt en snel verlopen.

Het team bestaande uit de 2 installateurs Matti en Bjorn en de elektricien Johan waren zeer professioneel, stipt en vriendelijk.
Ze verdienen een dikke pluim!

Hartelijke groeten,

Dirk en Nicole Metsu – Peeters